NBB District Delft  


Laatste wijziging 14-nov-2019

 

Evenementen Jeugdbridge Delft

Op deze pagina vind je allerlei informatie over de evenementen die specifiek voor het jeugdbridge in Delft worden georganiseerd.

Daarbij ook de verwijzingen naar de kalender van het landelijke jeugdbridge natuurlijk!

Slottoernooi 12 mei 2022

De tweede cursus minibridge op de Delftsche Schoolvereeniging, die dit jaar 100 jaar bestaat, is donderdag 12 mei afgesloten met een heuse einddrive.

De cursus bestond uit 8 lessen, die door 54 kinderen uit groep 8 werd gevolgd. De eerste cursus in 2019 werd wreed verstoord door corona.
Deze keer speelde corona de commissie jeugdbridge ook parten, want de tijd ontbrak om meer dan 8 lessen en een drive te organiseren.

Met de ervaring van de eerste cursus is de cursus gegeven door Jacqueline en Ton. De belangrijkste les uit de eerste cursus was, houdt de theorie kort en leg het accent op spelen (spelenderwijs leren).
Het enthousiasme onder de kinderen was groot, ‘het spel en het spelen is leuk, alleen te veel regels’, zou je de enquête onder de kinderen kunnen samenvatten.
Aan 13 tafels streden 52 kinderen om de felbegeerde beker. Aan elke tafel zat een begeleider om het spel en de scores in goed banen te leiden.

Na afloop kregen alle deelnemers hun minibridge diploma.

De drive werd gewonnen door Cathelijne en Dinand.Jeugdbridge evenementen via jeugdbridge site Jeugdbridge evenementen landelijk
Start mini bridge in Delft Bij de DSV groep 8 vanaf januari 2020

Laat het ons weten als je meer wilt weten en ook als je zelf een leuk idee hebt voor een leuk evenement.
Wij zijn altijd in voor nieuwe, innovatieve en enthousiaste ideeën.En hier allerlei algemene informatie over jeugdbridge:

Jeugdbridge informatie bij de NBB Jeugdbridge info op de NBB site
Speciale jeugdbridge site Jeugdbridge site

 

 

Als je meer leuke sites weet over jeugdbridge, geeft het ons door!

Voor meer informatie over jeugdbridge in Delft:  E-mail Jeugdbridge Delft