NBB District Delft

Laatste wijziging 13-feb-2018

Toekomstdrives

Op zaterdag 28 april 2018 organiseert het District Delft de jaarlijkse Toekomstdrive voor beginnende bridge enthousiasten.

Alle info: poster toekomstbridge 2018.pdf

Op zaterdag 28 april 2018 vindt zoals elk jaar de Toekomstdrive plaats in 2BHome in Zoetermeer. In een veilige omgeving kunnen beginnende bridgers tijdens een gezellige dag kennismaken met wedstrijdbridge. De opgave loopt via de docenten. 

Lokatie: 2B-Home Party & Business Centre
Dr. J.W. Palthelaan 103 te Zoetermeer
079-316.00.66
www.2b-home.nl

Aanvang van de drive is 10.30 uur. De zaal is open voor ontvangst en inschrijving vanaf 10.00 uur.
De prijsuitreiking is rond 16.30 uur. Van 16.30 tot 18.00 uur is er gelegenheid tot napraten en borrelen.
De kosten voor deze drive zijn, mede door financiële ondersteuning van de NBB en het district Delft, laag gehouden. Namelijk €10 per persoon. Hierbij is de lunch inbegrepen. De kosten moeten bij inschrijving op de dag van de drive voldaan worden.

Inschrijven per paar kan tot uiterlijk 15 april 2018 via uw bridgedocent

Algemene Informatie

De Toekomstdrive is bedoeld voor cursisten die na 1 januari 2017 begonnen zijn met bridgen en pas één of twee cursussen hebben gevolgd. (Bijvoorbeeld Bridge in een flits 1-2, Contract 1-2, Leer bridge 1-2 of vergelijkbaar). Ook de cursisten die met Startersbridge zijn begonnen kunnen aan deze drive deelnemen. Het doel van de Toekomstdrive is de beginnende bridger, in een situatie die is aangepast aan zijn spelniveau, kennis te laten maken met een bridgedrive en de Nederlandse Bridge Bond (NBB)

Er zullen deze dag 21 spellen gespeeld worden, verdeeld over 7 ronden van 3 spellen. Voor de lunch worden 3 ronden en na de lunch nog 4 ronden gespeeld. Er wordt gespeeld met bridgemates en voorgeselecteerde kaartverdelingen zodat extreme en moeilijke spellen vermeden worden. Uiteraard wordt aan het begin van de dag aan de deelnemers uitleg gegeven over alles wat van belang is voor een goed verloop van de drive. Er is een wedstrijdleider en er is voldoende begeleiding.

Na afloop van de drive is er, dankzij het gebruik van de bridgemates, direct een uitslag en worden er prijsjes uitgereikt aan de winnaars. Bovendien is er voor iedere deelnemer een persoonlijke score-uitslag, een boekje met de spelverdelingen en een uitleg over de gespeelde spellen.