NBB District Delft  


Toekomstdrive 2014

Afgelopen zaterdag 14 april,  is in ons district in het gezellige 2BHome te Zoetermeer de jaarlijkse Toekomstdrive gehouden.

In twee lijnen, beginners en gevorderden, speelden respectievelijk 11 en 16 paren een heuse bridgedrive. Voor de meesten was dat de eerste keer. Zenuwachtig betraden zij ?s ochtends de zaal. Vrolijk en voldaan en een ervaring rijker verlieten zij ?s middags de zaal. Bij aankomst werden ze door Aad, op de voor hem zo karakteristieke wijze op hun gemak gesteld. Frans met hulp van Teun,  zorgde ervoor dat alles gesmeerd liep en Ruth zorgde voor smaakvolle en voedzame lunch. Na de laatste ronde, met een bitterballetje, hoefde de deelnemers niet lang op de uitslag te wachten.

Winnaars bij de gevorderden waren,  de dames Ingrid Kappe en Marleen Megler en bij de beginners, An Gelderland en Dicky Schaeffer-Boekesteijn. Prijzen waren er voor de winnaars, de nummers 2 en 3 het paar dat het dichtst bij de 50% zat en de voorlaatste en de laatste. in de 2 lijnen. De prijzen waren ter beschikking gesteld door de Bond en het district. Na afloop werd nog gezellig nagebridged bij een drankje in de foyer en kon teruggekeken worden op een gezellige en geslaagde dag.

De uitslag vindt u via de volgende link: http://www.nbbclubsites.nl/district/22/uitslagen

Klik op de foto's voor grotere versies